My SPM result :)

Glitter Words

First of all.. I just wanna say Allahamdulillah because of His gift for me today.. I am really2 happy..
Syukur Alhamdulillah..

Alhamdulillah aku berjaya dapatkan result yg baik harini ! *sukasuki* aummmm! semuanye straight A's.. Tapi bukan A+ la.. hehehe


Alhamdulillah.. Ade 5A+, ade 4A, and 2A-
Syukur sangat.. Yang A- tu memang subjek yg aku jawab pah rambang jep.. Main jawab-jawab jep.. Tapi syukr sangat sebab dapat A-.. Aku ingatkan dapat B doh.. hehe

Yang A- tu > > >  BI & SEJARAH.. Subjek BI aku memang tak reti.. Aku give up awal-awal.. Punye la aku terkejut bile BI aku dapat A walaupun hanya 'minus' semata-mata.. Kalau sejarah pulak.. Yang ni aku lagi terkejut berux..! aku tak pernah khatam pun baca buku sejarah form 4 & 5 dan aku memang tak tau mende lah pasal sejarah ni.. Otak aku kosong kalau bab-bab sejarh ey ! Tapi masih terdaya mendapatkan A, walaupun hanye 'minus' semata-mata >>syukur alhamdulillah<<

Dan.. Aku suka sangat aku dapat A+ dalam BM ! ! Waa~ berkat kene marah sokmo dengan Cikgu Raina, and berkat Cikgu Raina bagi banyak kerja sekolah, akhirnye aku berjaya gak dapat A+.. Selama ni aku mane pernah dapat A+ dalam BM, bahkan A pun aku tak pernah dapat woo.. Biasa aku dapat A- je dalam BM >>syukur alhamduillah<<

Hik3.. Paling aku happy sangat, subjek  BIOLOGY ! ! Syukur giler-giler-giler (sampai aku pun nak jadi gile) Bwahaha.. Alhamdulillah.. Subjek yang biasanye aku dapat C, sekarang dah berubah jadi A !! Thanx a lot to my biology teacher~ Teacher Yati ~ Aku ingat lagi mase trial, aku konon-konon target A la BIO ni, tapi tak dapat jugak A.. Mase tu aku rase tak gune sangat.. Rase kecewa sangat dengan diri sendiri.. Bio punye la kacang (<<papa kate), tapi still tak leh A.. Mase tu aku hanye boleh menangis.. Tu lah, sape suruh target A, habis kecewa kalau tak dapat A.. Papepon, dalam SPM aku berjaya dapat A
>>syukur alhamdulullah<<

Dan.. bagi subjek add math, aku bersyukur sangat.. Tapi, math mod tu, rase sedih coz tak dapat A+.. Tapi tak kesah sangat la sebab memang soalan math mod aritu susah jugak posen. Dahla aku memang tak berape nak study math mod mase form 5 dulu.. Asyik tumpu pade subjek SAINS jep ( fizik , kimia , biology )

Papepon..


Alhamdulillah
Syukur kepada Allah..
Sesungguhnya kejayaan ini milik Allah.
Thank you Allah..
 *peace*

 


8 comments:

  1. Tahniah kak, Addmath A+.
    Superb! hihi :D

    ReplyDelete
  2. Nurul Amanina : hihi.. Alhamdulillah~ thanx deq :) rezeki.. lagipon Add math kan gred rendah.. hihi

    ReplyDelete
  3. wah ~! congrate yee, si pandai :), btw, nice blog 6_^

    ReplyDelete
  4. tq miss purple :)hehehe rezeki

    ReplyDelete

Lepas baca tu, komenlah sikit ^^